Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Botemedel






När ilskan sprutar tårar
drömmer jag om varma, svettiga
kvinnoben utan slut
sega bananer... smultron
vid korsvägen

nej det gör jag inte

jag går ut
i den frostbitna vinterskogen
där det är så tyst och stilla
att jag kan höra
hur t.o.m. snön fryser




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-08 19:00



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
En Hilénsk liten gobit!
2012-02-09

  Pirjo VIP
ha haa
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP