Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cikador eller sångstritar är medel- stora insekter. Den största är kejsar- cikadan "Pomponia imperator" Cikadorna är berömda för sin "sång", som hannarna åstadkommer med hjälp av ett s k trumorgan.


RÖDGRÖNRÖRA DÄR OCKSÅ!

Vår Kal från stan den så glada
köper ett djur till sin fru Ada
han får då en grön
blir arg sa med ett stön:
-Omogen! Ge mig en röd cikada!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-08 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt