Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klassresan




Påstigande för klassresan!

Resa med III klass

För destination till I klass


Tag plats, stäng käftarna!

Inse att ni från och med nu INTE

Kan hjälpa nån annan, eller beröras av


Vissas avhopp

Snart kommer konduktören ni som ska betala med er heder

Bered er på att slicka skosulor


Påsättning, Eller kyssa röv

Eller på annat vis nedvärdera er själva

Släppa all möjlighet till att ha er självrespekt kvar


Om ni nu har nån ambition att nå

Till resand mål…

Målsättning eller målpåsättning




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-08 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO