Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortsprungen

Jag försöker ta tag i dig,


hålla dig fast,

nära.


Du sliter dig loss,


klöser dig fri,

flyr.


Jag tittar maktlös på,


du ser dig inte om,

springer.


Med blödande hjärta,


blödande fötter,

avlägsnar du dig,

lämnar svart tomhet i mig.


Jag försöker hoppas,

försöker glömma,



du ekar ödsligt.




Fri vers av Magnus P.
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-08 20:07



Bookmark and Share


  wildrose
Stark text som verkligen känns.
2012-02-09

    ej medlem längre
Samma maktlösa känsla som när man tappar bort sig själv...? Orden går rätt in..starka och svidande.
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord