Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej, jag är inte bitter..


Utskurna tankar och en blodig kniv.

Jag har gått ut i krig
för att försvara mitt hjärta.
För att krossa dig.

Jag har laddat alla vapen
för att hämnas.
För att förinta oss.
Se det brinna,
men inte som det en gång gjorde.

Jag har slipat en kniv
för att slita ut dina tankar,
och läsa dem högt.

Jag har gått ut i krig
för att försvara mitt hjärta.
För du har krossat mig.




Fri vers av voyage
Läst 609 gånger
Publicerad 2006-01-23 17:57



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Vilket flöde! Starkt, berörande och förbannat väl förmedlad känsla!
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

voyage
voyage