Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka (vårväntan)...

 

yrande flingor

kylan kryper inomhus

väntar solstrålar

genom fönsterglas gråa

av blåst regn snö och kyla

 

© tk.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 241 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-09 07:10



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja så sant, men snart kommer den igen våren.
Den som porlar, väcker och viskar till naturen.
2012-02-11

  Ezmeralda VIP
Ja så sant, men snart kommer den igen våren.
Den som porlar, väcker och viskar till naturen.
2012-02-11

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
ja..! den kommer åter...om igen.. vi vet..vi tror..på våren..:)
2012-02-10

    ej medlem längre
Varmt och vackert formulerade ord...blir glad!
2012-02-09

  Gisela Nordell
enkel och nära
ger ringar av känslor
längtan till våren
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra