Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Vaknade tidigt
och förstod inte varför

Satte mig vid köksbordet
och insåg plötsligt
meningen

med att äta
en bit knäckebröd
med lite smör

mycket

mycket

mycket

långsamt




Fri vers av stenhur VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-09 08:31



Bookmark and Share


  walborg
Man ser klart om natten
2012-02-09

  walborg
Skönt att läsa
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP