Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Binder hårt, dig, vid min sida



Jag vill inte såra, dina kinder
hjärtats inre väggar, klaff och blås ut

Smeker tiden saftigt röd, sekunder att dö för
raderar alla minnen du hittills haft
livet efter detta, är ditt
Plockar isär, lem för lem - ett pussel
utan egentliga bitar, ingen ska någonsin kunna lägga
dig vid nya fötter, syr hud till ett
enda stycke, ett lapptäcke som flirtar
tjugo tår blir tio
delar lika, bröstkorgens vita vingar

och vi ska se varandra, hela livet
i ögat, yttra ord

bilda en mening
som för oss - är sann












Fri vers av Baystream
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-09 10:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt, grymt, vackert, liderligt, plågande njutning...som vanligt en text som eggar och tar läsaren med på en resa som är svår att värja sig mot. Och tur är det.

Tack!
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream