Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Max och Dante

Med varm

ödmjuk

förstående

självklar

villkorslös

uppmuntrande

blick

titttar jag på er.....




Fri vers av flickan i spann
Läst 238 gånger
Publicerad 2012-02-10 13:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann