Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Morgonbild


Kostym

Ekon av köld
vinkar i trädens kostymer
och jag ser ljuden lysa
av kråkans klang




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 418 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-10 18:38



Bookmark and Share


    sajo
Vilken underbar bild du målar upp med så få ord. Gillar mycket.
2012-02-17

  anits VIP
Mycket finstämt och bra skrivet
2012-02-11

    Maria Malm
Det upplevde faktiskt jag också denna dag!
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö