Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skönt med vila.


Jag är full.

Jag är full.

Full av dagens brus
barnens tjatter
lunchens karré
veckans alla möten.


Nu vill jag segla bort i mina hungriga drömmar.




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-10 20:58



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
High ...on Life..
vackert
2012-02-11

    AA VIP
...och skriva dina ord. Formulera dig bortom vardagen. Gillade dina ord.
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP