Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trycket

Trycket hävde sig ut över grinden
Ned till näset
Drog ned vagnen, båten

Växten vid näset
Fyllde nästan ut gården
En torr lins




Fri vers av Inez L
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-10 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L