Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det drar sig


mot våren

mycket tjat
i telefon

men äntligen
500 kräftburar
beställda

ejdern sover
en stund till

men snart börjar det
skruvande
putsande
innan isen släpper

flotten ska ses över
autopiloten
ny vindrutetorkare
värmen

det är mycket
vi längtar
mot våren




Fri vers av tom boreland
Läst 284 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-02-11 00:00

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
mot våren
på nåt underligt sätt. är vi på väg dit
2012-02-11

  Fredrik P. VIP
tack för fin ögonblicksbild
från en ovanlig livsföring
2012-02-11

  anits VIP
tiden går fort snart är den här, våren
men först måste vintern ge sig av
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland