Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2012-02-11 Det här är en reflektion...ingen poesiliknande text.


Oändlig tomhet

....

Det finns inga ord för den här känslan.
Ena dagen är allt bra, underbart
Andra dagen som en svart djup avgrund utan ände
Jag kämpar och kämpar
Men för vad?
Det har jag inget rakt svar på, det har nog ingen
Jag söker efter svaret
Varenda dag, hela tiden
Även när jag sover
Jag har sökt efter svaret ett bra tag nu.

Jag känner mig så vilse i den här "världen" som öppnar sig för mig nu.
Alla nya intryck. Det slår emot mig.
Både positivt och negativt samtidigt.
Jag måste smälta det, våga ta klivet in i "världen"
utan att känna mig svag.
Jag får världens bästa hjälp av några utvalda, att ni lyssnar
finns där, betyder jättemycket.
Jag ska bryta trenden nu.
Hitta svaret på min tomhetskänsla och gå vidare.
Möta allt i den nya "världen" och mina känslor.

...




Övriga genrer av Vindhjärta
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-11 18:14



Bookmark and Share


  goldwing
"All my life I never found who I am, only who I´m not".

Fast ibland räcker ju det långt.

Du skriver fina texter, ser fram emot mer.
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Vindhjärta
Vindhjärta