Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2020-02-20


Den rotlösa pendlaren

Energitopp
Eller
Energistopp
Var på spektrumet befinner jag mig?

Eufori eller total apati?
Jag pendlar hela tiden
liksom pendeltåget som kör sträckan
Linköping-Norrköping var trettionde minut

Jag når ingen fast punkt
En pendlare utan hemort
Hur är jag egentligen?
Hur uppfattas jag?
Det enda jag vet är att jag är en pendlare
Utan fast punkt.

Jag är alla färger på en regnbåge.
Eller inga alls. Helt färglös.




Övriga genrer av Vindhjärta
Läst 285 gånger
Publicerad 2020-02-25 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vindhjärta
Vindhjärta