Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2019-06-06


I skuggan

En del av oss står i skuggan
Vi har nästan blivit ett med skugglandet
Där i skugglandet suddas vi långsamt ut och det enda som blir kvar av oss är våra skuggor, konturerna kring oss

Andra står mitt i solljuslandet
Det är deras handlingar som styr världens riktning
Det är deras beslut vi måste lyda under, vare sig vi vill eller inte
Där i solljuslandet förstärks deras linjer, dom får all energi av oss som lever i skuggan av dom- i skugglandet.

Jag är en av dom som lever i skugglandet
Där drömmer jag om ett annat liv
Där mina handlingar och beslut är av samma värde som er som lever i solljuslandet




Övriga genrer av Vindhjärta
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-07 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vindhjärta
Vindhjärta