Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2019-08-21


I_väntans_tider

Vad väntar vi alla på?
Säg det, om du kan!
Alltför många spenderar sin tid på att vänta
Om man väntar kanske gladare
än man är - en vacker dag?
Men om just den där dagen aldrig inträffar då?
Då står man där
Man missar livet
Det spolas förbi
Swish Swoooosch

När man förhoppningsvis själv
gör någonting åt sin situation,
istället för att vänta -
Då kanske man upplever det finaste som finns
i livet?

Jag vet,
för jag är en av dom
en av dom som väntat
på allt det där jag vill ha utav livet,
men jag har slutat
Det är som om allting kommer till mig nu
- allting som jag väntat på
Så, vad väntar vi alla på - egentligen?
Säg det - om du kan!




Övriga genrer av Vindhjärta
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-23 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vindhjärta
Vindhjärta