Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skriven 2019-06-24


Jag vill vara hoppet

Ingenting är för evigt
Både livet och vårat välmående
är en tillfällighet,
Att vi överhuvudtaget existerar
är en tillfällighet
Varför lägger vi ner så mycket energi på det yttre,
när det inre är det vi borde vårda mest?

Jag har slutat lägga min energi
på ytan
Mitt inre är det jag värnar mest om
Och erat
Ni mina bästa vänner, ni som jag älskar
Ni som funnits där när jag lidit

Vet ni hur ont det gör att stå vid sidan och titta på?
Jag vill gå in och ändra erat öde
Ingen ska vara sjuk, berövas sina förmågor att få det liv dom behöver för att fungera
Ingen ska vara döende och lämna ett sår som aldrig läker i sina barns hjärtan

Varför kan vi aldrig få frid? Glädje?
Leva i harmoni?
Ni, mina bästa vänner är värda allt
Utan er hade jag inte varit den jag är idag
Ni gav mig hopp i de svåraste tider
Det är just vad ni ska få av mig med
För även fast det känns kolsvart nu
Kan vi åtminstone hoppas
Hoppas
Att ingen sjukdom varar för evigt
Att ingen berövas sina förmågor
Att inga barn ska bli lämnade kvar i livet med ett sår i sina hjärtan som aldrig läker
Jag vill vara det där hoppet




Övriga genrer av Vindhjärta
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-24 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vindhjärta
Vindhjärta