Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila i sig själv

vilar en stund i mig själv

känner hur kraven och spänningarna släpper

duger

finns bara till

och det är gott

ältande tankar stirrar inte

längre stulna på sin dominans

väljer friden

släpper sorgen

frimodig

lätt stilla inom mig

början på något nytt




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 268 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-11 19:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En stund i ro allena är härligt och sunt för själen....
2012-02-13

  M M Mannheim VIP
Hade så skönt i vila i sig själv.
2012-02-12

  Johan Bergstjärna
Livsviktigt att kunna vila i sej själv, bra!
2012-02-11

    ej medlem längre
Tycker mycket om din fina text!
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell