Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mer vilket ansvar har de som underlåter at kontrollera


Stöld eller inte det är inte frågan




Han fick fängelse för stöld
Av de gamla som han hade betalt
För att ”jobba hos”

Några år senare
Efter att ha straffats och fått slippa ut
Så forsätter han till Uppsala

Istället för i Stockholm
Men, han gör samma sak
Uppenbarligen…

Och ingen kollade nåt om ”dömd för”
Innan…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-11 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO