Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Störst av allt

Jag omfamnar dig mitt barn
håller om dig när du gråter
när du skrattar
när du skriker
när du tyst ler

Jag omfamnar dig mitt barn
håller om dig när du missar
målet du har
livets mening
du ej förstår

Jag omfamnar dig mitt barn
håller om dig när du felat
leder dig rätt
visar dig hopp
ger dig tillit

Jag omfamnar dig mitt barn
håller om dig genom livet
i djupets mörker
i solens ljus
i mulen tristess

Jag omfamnar dig mitt barn
håller om dig i din skuld
då samvetet slår
då skulden gnager
då skam dig når

Jag omfamnar dig mitt barn
håller om dig och tårar
möter dina tårar
möter din glädje
möter din renhet

Jag omfamnar dig mitt barn
håller om dig och smeker
din kind torr
ditt hår blankt
din hand mjuk

Jag omfamnar dig mitt barn
håller om dig ger dig
mitt hjärta
min styrka
mitt hopp




Fri vers av Junia VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-11 23:51



Bookmark and Share


    AA VIP
Vacker och fin text. Det är störst av allt att ha barn.
2012-02-13

  M.A.J.R
helt enkelt fantastiskt applåd
moder kärlek är en mjuk kudde
en klang om nätter i ensamhet
det fyller en med så mkt styrka! underbart skrivet
2012-02-12

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
Önskar jag hade haft en sån mamma...
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP