Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Breda kostnader

Där står summa för det och det


Sen slår man ihop allt

Och sen, så kommer det en ”kortavgift” för ett kort

Som kostar nån krona att producera


Bredbandsbolaget och dom är inte ensamma

Med denna breda avgift


----------------------------------------------



Tv, bredband och telefoni i ett paket
Ju fler tjänster, desto bättre pris. Så vårt snabba bredband, 13 tv-kanaler och telefoni i ett och samma paket förvandlar ditt hus till ett riktigt hem - till ett riktigt bra pris. Kortavgift 299 kr/halvår tillkommer.




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-13 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO