Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mening

 

Tanken

klistrar
raspar
river
hugger

allt
för       att

fäste

vill ej dö

-

Ord
som ej vill

greppas

flyga fritt

smekas

som ej kan
fängslas

lyckligast
att

fri

finnas

 




Fri vers av Blodros
Läst 348 gånger
Publicerad 2012-02-12 12:44



Bookmark and Share


  Kim VIP
Känns som en längtan efter livet...
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros