Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterkonsert


den inre tiden

sluter sig kring snöflingans fall

genom nakna årsringar

sprungna ur det virvlande fröets ly


tysta stråkar

ur Kung Bores sigill över liv och död


tänder ögats ljus

i själens vågskål











Fri vers av D S
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-12 12:45



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Tycker om din vinterkonsert
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S