Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där i hallen

 

jag är oförmögen att släppa taget
om någonting i mitt liv
jag står kvar i hallen
och är fyra år
med kort lugg
och när dörren stängs
blir jag kvar utan dig

och alla dem som passerar förbi mig
försöker jag förtvivlat
hålla kvar

efter ett halvt liv är jag
trött nu
av att stå så
antingen får du komma och
hämta mig eller
så sätter jag mig ned

 




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 651 gånger och applåderad av 52 personer
Publicerad 2012-02-13 08:50



Bookmark and Share


  Lennart Arvidsson
Tårarna kommer hos mig.Blir så berörd.Tack.
2014-05-20

    Den som skriver
klockrent. jättestark text, som beror från första meningen.
2012-10-30

  Linda CH VIP
Svåra känslor fint beskrivna!
2012-02-18

    ej medlem längre
Stark! Att bli sedd och älskad.
2012-02-13

    Rebecka Sekelius
vissa saker fastnar verkligen. denna text höll mig kvar ett tag. gav mig betänketid. Jättefint
2012-02-13

    Birgersdotter VIP
Mycket berörande ..bra skriven
2012-02-13

  Tillbringaren VIP
Super, helt enkelt!
2012-02-13

  kerstin skriver VIP
åhh, den här säger så mycket!
att släppa taget är ett halvt liv.
2012-02-13

  Börje Larsson
de säger att trotsåldrar hör barndomen till, men vi som skriver vet bättre......
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP