Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögn

 

Möblerar med lögn
i hemligheternas sal
bortvända porträtt

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-24 08:57



Bookmark and Share


  in effigie VIP
ja...känns igen..ofta en vacker inredning
2012-02-26

  Per Rydberg
Hemlighetsfull, rent av mystisk. En känsla jag känner igen, väl beskriven i ord.
2012-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H