Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism



Det är människovärdigt
och faktiskt ingen brist
att man blir människofärdig
först till sist




Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-13 15:50



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Ja så är det! Gillar din text!
2012-02-18

  Ingela Svenson VIP
Ja, jag bekräftar leende!
2012-02-13

    ej medlem längre
Klurigt och sant!
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP