Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna på människor som vill hjälpa,

Lyssna på människor som vill hjälpa,
dom har sina egna problem dom vill ha lösta.

slappna av -en egen tanke går sällan förbi genomtänkt.

från flickebarn till fru borde betyda tur,
men det blev ingenting!

hunger kombinerat med lättja är en dålig diet.

rätt sanning är ett fel från början

bitterhet bara ett resultat

..lyssna var det,-hur ska man ha det?

jag har procenten för alla tallriks modeller,men igen storlek...
problemet blir lätt [G]astronomiskt efter ett tag.

kraften att gå på vatten,
att ta sig från de döda.
är inget jämfört med känslan att fritt simma i luften.

Vintern,sömnen,drömmen.

det strömmar varmt vatten i rör så jag kan klä mig som jag vill
elen driver maskiner och lustan med hennes vibratorer.

jag lyssnar och skapar bilder
trynen tar fram svampar

jag äter för att det bjuds
ändå betalar jag själv
när det är över.

jag är en människa och vill också hjälpa
-Till




Fri vers av m-in
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-13 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m-in