Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ränderna går aldrig ur eller den enes död


Och skivbolagen var inte sämre
De höjde priset från £ 5
Till £ 8 för Whitney musik

Så man höjde alltså priset med
60 % utan att skämmas….
Det är inte bara $ grin som inte har skam




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-14 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO