Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej


Kycklingben

Hur kan du veta att livet ska levas,
På ditt sätt, Varg som i snåren vädrar,
Jag känner din instinkt, viljan att yla
Är jag inget annat än ett djur, som du
Eller är jag straffad med en gåva,
Att veta vad jag känner, och tro mig förstå
Varför jag inte ska få känna, bara känna
Slit du ditt röda kött, bloda sylvassa tänder,
Och jag ska spisa min ande, med bikt den nära,
Någon av oss har felat, en ska segra,
Och vinna lusten åter, det blot vi en gång skänkte




Fri vers av Steppen
Läst 209 gånger
Publicerad 2006-01-24 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steppen