Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tillhör de förgiftade

Ur blekta fotografier på din själ
ligger utspridda i snön
du går förbi som om du inte förstod
och ett fyllo ställer sig och pissar på några av dem




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-14 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal