Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Publiken krävde tillbaka pengarna

Vi behöver fler osynliga sa trollkarlen
innan han gick igenom väggen

samtidigt som det regnade
tio skopor guldmynt
över Himalayas högsta
bergstopp

och ett ånglok dansade
i den blå himlen




Fri vers av Neal
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-14 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal