Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tvärsäkra

Saliga är de tvärsäkra helveteshundarna
- &nbsp;de som <i><b>vet</b></i> -
Vi andra trevar oss fram
i snår av frågor,
dis av oklarhet,
tvekar om riktning ...
... om sanning,
till och med om SANNINGEN!

Saliga är de tvärsäkra helveteshundarna

- de som vet -

 

Vi andra trevar

i snår av frågor,

dis av oklarhet,

tvekar om riktning ...

 

... om sanning,

till och med om SANNINGEN!

Vi är inte som de som vet!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2012-02-14 19:43



Bookmark and Share


  Vind
Dubitando ad veritatem venimus (Vi når sanningen genom att tvivla).
Den som än myntade orden en gång i tiden, hade en poäng... Så ock din dikt.
2012-03-07

  Susanne Ljung Adriansson VIP
... och tur är det, för det är bara dumskallar som är tvärsäkra ;-)
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP