Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mineri limerick



En alkis från Mineri
Bodde granne med ett hembränneri
Men det märkliga som sen hänt
De vart bakslag på annat hembränt
När han smygtömde det som fanns i




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 97 gånger
Publicerad 2012-02-15 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO