Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt nya knytt

Nu spirar nytt hos litet knytt
Nu spirar litet liv

Där bortom allt vi ser finns nytt
Där bortom allt bor knytt

Våga känna allt du ser,
Våga känna knyttet

I skog, i tuva, inuti
Vi finner liv i liv

Att våga se när inget syns
Att våga se det gömda

Då hittar knyttet fram till dig
Då hittar du ditt knytt




Fri vers av Almastina
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-15 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almastina
Almastina