Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där kraven tar slut




Slut

Början

Oändligt

Livet forsar på

Jag längtar efter ett stopp

Paus

Vila

Kravlöst

utan prestation

inga förväntningar

finnas i tiden

hinna ikapp

samla ihop

enas i stillhet

bortom alla måsten




Fri vers av Almastina
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-24 22:08



Bookmark and Share


  LassO
bra formulerat, ibland känns de så
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Almastina
Almastina