Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vet vad som är sant?


livet är tomt och meningslöst tills vi lägger mening i det...

precis som sanning och lögn......

min sanning kan vara någon annans lögn...




Fri vers av Almastina
Läst 528 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-23 23:39



Bookmark and Share


  LassO
absolut rätt.
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Almastina
Almastina