Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga vara



HItta hem

Hitta in

Hitta inuti

se inom

se sig om

se allt som vill synas

Våga låta finnas

Våga vara liten

Våga vara inget

Jag är störst av allt........




Fri vers av Almastina
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-29 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almastina
Almastina