Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp



Släpp allt sant
Våga veta inget
Låt inget vara vän
som vänner är nära

Släpp allt sant
öppna upp för lögnen
se allt hela tiden
blint får också finnas

Sanningen blev lögn
lämnar plats för ovissheten
Våga veta ingenting
Släpp allt som var sant

Släpp allt sant
tomrum fylls av inget
något tar ett steg
steget fyller sant

Släpp allt sant
våga byta riktning
bara du kan sikta
ditt sikte blir ditt sant




Fri vers av Almastina
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-29 12:32



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Hmm... Intressant läsning. Väcker tankar. Gillar din text och dina tankar. Mitt sikte blir mitt sant... Ja, så känns det som.
2007-07-20

  Dilsewat
Det finns en fin lågmäld känsla här... sådär mjukt likgiltigt
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Almastina
Almastina