Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lättskrämd




Telefonens signal skär genom tanken
Den känsla som långsamt börjat ta form
flyr skrämt tillbaka till att vara ingenting




Fri vers av Almastina
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-24 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almastina
Almastina