Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter en kort dialog med maestro Ulf C, föddes dikten....


Jag smakar livet

jag doftar kärlek
jag längtar lusta
jag smakar livet

jag törstar visdom
jag hungrar andlighet

mina ögon ler
mina händer värmer
mina bröst är eld

jag dricker mognad
jag samlar erfarenhet
jag växer i smärtan

jag doftar livet
jag andas kärlek
jag finns i luften
jag finns i havet

omfamna min litenhet




Fri vers av lory
Läst 415 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2012-02-15 11:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Perfecto
2012-02-25

  Bo Himmelsbåge
...dofter...lust...andlighet...! jag omfamnar gärna din stora litenhet...! kram...!
2012-02-24

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Laddad, varm och vacker poesi. =)
2012-02-23

    Bellissima
Mycket vackert skrivet! Vill omfamna din litenhet, men ocksá din storhet, för du doftar livet, du andas kärlek, du finns i luften, du finns i havet, du är en del i det lilla, sá ocksá det storslagna.

Tycker om! :))
2012-02-19

    Jocke E
Riktigt riktigt fin. Blir ett bokmärke.
2012-02-17

  Lars Hedlin
I själen är den evig i livet förenar den allt...
2012-02-17

  aol
underbart skaldat
2012-02-16

  Ninananonia VIP
Underbart...
2012-02-16

    tramp
Härlig ! Här beskriver du livet som att äta hallonglass en varm sommardag !

Applådeer !
2012-02-16

  Magica VIP
Så fint skrivet! :)
2012-02-16

  M M Mannheim VIP
Fin dikt om kärlek, fin rytm!
2012-02-15

  Militsa
Sådan livsglädje, så blommande.
2012-02-15

  haw
så underbart!
2012-02-15

  bittemi VIP
Härligt livsbejakande!
2012-02-15

  Kalle.O
Underbar...
2012-02-15

  Rise Little One
"jag dricker mognad
jag samlar erfarenhet
jag växer i smärtan"

de här raderna skall man lägga till i minne...
2012-02-15

  Anya VIP
En text med vacker stark ton och ett slut som lyfter.
2012-02-15

    ej medlem längre
Du är STOR i din livsbejakelse, älskade kvinnobarn
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen