Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid är det något...

En nitti-åring, fin golfpåg
såg ej längre var golfbollen låg...
Frun sa, ta Old Ted med
han ser ju allt ger besked...
Var boll sen hamna han ej kom ihåg...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-15 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt