Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För de fick det förr, förverka bilarna för fyllkörare...


Förverkad lag tydligen



NU snackar dom om att kunna
”förverka bilen” för de som kör rattfulla
att man begär att kunna göra det alltså

Fast då måste lagstiftarna ha tagit bort den möjligheten
För den infördes redan på 80 talet
Och ”OlycksFogels” efterträdare Tingvall
Verkar varken fatta det eller nåt annat…

Fast just ”ratt fylleriet” är de absolut enskilt
Värsta som kan hända ur säkerhetssynpunkt…
Men det är väl inget viktigt, längre….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 88 gånger
Publicerad 2012-02-15 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO