Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helvetets tassavtryck

Döden är dörrkarmen
i min längtans väntrum
en strimma mörker
glänser
under min skosula
när jag marscherar
upp ur kaninhålet
för att starta en revolution

En främmande glädjeflicka
viskar till mig att torsdagar
är den bästa dagen att stena sin världsbild på

Med solglasögonen på
glider jag förbi din stad
språngande galen
brinner min själ
utför motorvägen




Fri vers av Max Lindqvist
Läst 350 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-16 12:54



Bookmark and Share


    Flinmedicin
Detta är min favorit
2012-03-20

    Flinmedicin
Detta är min favorit
2012-03-20

    Livsrymling
"språngande galen
brinner min själ
utför motorvägen"

yiihaa! Fett nice!
2012-02-19

    tehdog
I second that!!
2012-02-16

  Ceylon
Strålande
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Max Lindqvist
Max Lindqvist