Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett väsen

Ett spöke
En vålnad
Ett slott
En död man som är ute och promenerar runt sina gamla ägor
Så han finns där men syns inte
Inte mer än som ett genomskinligt skimmer i alla fall
efter hans konjekturer
Men för att göra de nyaste ägarna medvetna om hans närvaro så brukar han på skoj putta på någon
staty eller vas lite på sniskan
Eller bara putta ner det nya inramade fotografiet på de nyaste ägarna ifrån väggen
där hans och frugans fotografi brukar att hänga
För där får de absolut inte hänga upp sin tavla till något pris
För sätter de upp den där igen, så puttar han bara lite senare ner den igen
så att glaset i ramen går sönder i tusen bitar
Men han bryr sig inte
För han är ju bara ett väsen, ett spöke, en vålnad, som är ute på sin nattliga promenad igenom de så stora salarna...

Ken Cassel
16/2-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-16 13:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra Ken!!!!
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel