Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hände saker förr med såna...


Man ”får” inte uppmana till brott
Men att det kommer att bli ett uppror
Känns mer och mer klart

En dag kommer bankerna att sprängas
Och de som förlikat sej med deras terror
Riskerar att bli likdelar flyganda runt

I samband med att ”bankbastiljen” sprängs
Och när det gäller bankdirektörerna
Ja de förtjänar det, så mycket liv som de förstört

Så borde inte deras ens vara värt vatten
Snart spränger man bankdirektörer hellre
Än kassa skåp

Men dessa kassa direktörer har säkerligen förstört mer liv
Än kassaskåpssprängarna och att de sen hamnar bit för bit
Kan synas vara minst lika förtjänt eftersom de förstört andras liv

Bit för bit… de är liksom dagens variant på ISEBEL
DEN OTROGNA HYNDAN SOM DET SKRIVS OM I
1 Kungaboken 21:23




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 103 gånger
Publicerad 2012-02-27 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO