Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När dumheten finns i båda former och kanske, i kvadrat eller kubik


Lågornas fångar


Fängelset brinner
Folk dör
Och hör och häpna
Vakterna ”öppnar eld” mot de fångar
Som trots allt
Tar sej ur sina celler
Det är inte bara orden som är
Märkliga ordval
Ruskiga mordval

För när de flyr det brinnande
Så öppnar ”vakterna”, eld
Hellre ska de sitta kvar, dö och brinna in
Hellre än att klara sej och att överleva
Så ska de tydligen dö
Om inte ”elden dödar”
Så gör ”elden av kulor” det…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-27 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO