Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad trodde hon...

En gentil dam ifrån Tibet
sa hon hade en stor hemlighet
vitlök älskar hon så
har aldrig yppat det då...
-Va, sa nå´n, alla det redan vet...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-16 22:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Hepp!
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt