Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuskpratarna


Direkt ur TV fuskbyggarna
Som mitt i tragiken kan va så kul
”han har pippat oss för pengar”

man undrar hur det går till
eller mer, man vill inte undra
”han har pippat oss för pengar”

Elvir….
Farouks bygg eller nåt
Han har ”pippat familjen för pengar”

Har är hantvärkare
Inte hantverkare




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-17 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO