Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Martin Timell med hans ideèr



Martin Timell med hans ideèr
Säger i programmet som han har
”dörrar öppnas alltid utåt”
angående de som han ska kritisera
i ”fuskbyggarna”

Man undrar om Timell själv
Skulle göra nåt, som man aldrig
Får se honom göra
Men det vore kul, att se….

Men men ska man öppna allt utåt
Så torde han få, det jobbigt…
I alla fall med vissa dörrar, de inåtgående
Den ”gode” Timell…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 95 gånger
Publicerad 2012-02-17 07:37



Bookmark and Share


  Tini Tut
Hehe. Mycket bra.
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO